Bordspelletjes zijn leuk voor jong en oud en het hele gezin. Daarom is het ook ideaal om dit met je kind te spelen, want je hebt er beide namelijk veel plezier aan! In deze blog hebben wij onze favorieten bordspelletjes op een rijtje gezet! Lees deze blog zeker verder en ontdek het allemaal

Regenwormen
Het spel regenwormen komt je vast wel bekend voor! Dit is een spel met tegels die getallen bevatten van 21 t/m 36. De bedoeling met deze tegels is om deze op een rij te zetten. Vervolgens moet je om de beurt gooien met de bijbehorende dobbelstenen. De getallen mogen bij elke beurt niet dezelfde waarde hebben. Met dit spel leert het kind op spelenderwijs rekenen.

1000 bommen en granaten
Dit is een piratendobbelspel. Het is hierbij simpelweg de bedoeling om zoveel mogelijk dobbelstenen voor jezelf te winnen! Hoe meer je verzamelt, des te hoger je score is! Maar je moet hierbij wel opletten dat je niet teveel doodskoppen verzamelt, want anders lig je uit het spel!

Catan junior
Met dit spel ben je creatief aan het bouwen, want je bent namelijk bezig met het creëren van kastelen! Maar je hebt er wel bepaalde dingen voor nodig, zoals hout. Deze hulpmiddelen voor het bouwen van je kasteel kun je allemaal krijgen door met de dobbelsteen te gooien. Ook kun je onder voorwaarden ruilen met je medespelers. Met dit spel leert je kind om samen te delen en te onderhandelen met anderen. 

Waar koop ik deze leuke bordspelletjes
Wij hopen dat jij door middel van deze blog inspiratie hebt kunnen opdoen voor een leuk bordspelletje! De bovenstaande spelletjes zijn onder andere te koop bij de Intertoys, Top1Toys en Bart Smit. Met onderstaande code krijg jij korting op jouw aankoop! Ren naar de winkel of bestel nu!