Lego is en blijft leuk om mee te spelen en kan zeker niet ontbreken aan de speelgoed-collectie van je kind. Het laat je kind creatief bezig zijn en hij of zij kan hiermee de mooiste creaties bouwen. In deze blog lees je meer over onze twee favoriete lego games die gebaseerd zijn op de beste films! Wie weet zie jij iets leuks liggen voor je kind!

Lego Jurassic World
Hebben jij en je kind ooit de Jurassic World films gezien? En was je zoon of dochter hier helemaal fan van? Dan heb ik goed nieuws voor je! Deze lego game is namelijk gebaseerd op de verschillende delen van de Jurassic World films! Natuurlijk staan dinosauriers centraal in deze game! Het is wel digitaal en beschikbaar voor verschillende apparaten, zoals Apple en Android apparaten. Maar ook op de XBOX, Nintendo WII en Playstation. Herbeleef de avonturen van Jurassic World!

Lego Marvel
Helemaal weg van de Marvel films? Met de Lego Marvel games voelt het voor jouw kind alsof hij/ zij zelf in de film speelt! Met deze game kan jouw kind namelijk spelen met zijn favoriete marvel karakters. In de games gaan deze superhelden van Marvel de strijd met elkaar aan. Ervaar gamen als nooit van tevoren. 

Of jouw kind nou een Jurassic-avonturier is of een Marvel-hero. Met Lego kun je het allemaal krijgen! Natuurlijk zijn er nog veel meer Lego spelletjes, maar deze twee kunnen echt niet ontbreken aan de Lego collectie van je kind! Deze spelletjes kun je kopen bij winkels, zoals de Bart Smit, Intertoys en Top1Toys natuurlijk kun je ook gewoon bestellen op de website! Wij zijn verder erg benieuwd wat jij van deze blog vond! Laat zeker een reactie achter en ontdek meer leuke speelgoed voor jouw kind in onze andere blogs!