Auto’s, lego, playmobiel en noem het allemaal maar op. Dit zijn typische spelletjes die elke jongen wilt hebben! In deze blog staan onze favorieten waar elke jongen mee gespeeld moet hebben. Lees deze blog verder en ontdek meer!

Lego Technic auto
Is jouw zoon helemaal dol op auto’s? Dan is de Lego Technic 42109 het perfecte cadeautje om aan je kind te geven! De auto heeft hele handige en coole functies. Zo kun je de auto besturen met de Lego Technic Control app, hierbij kun je gebruik maken van drie schermen! Verder geeft deze te gekke auto je een super realistische ervaring. De Lego Technic maakt bijvoorbeeld geluiden die een echte auto ook maakt en daarnaast geeft het ook nog eens feedback. Ervaar next level auto rijden met Lego Technic!

Lego racevliegtuig
Droomt jouw kind er al helemaal van om een vliegtuig te besturen? Met de lego racevliegtuig kun jij deze droom verwezenlijken! Dit is dus een ideale cadeautje voor bijvoorbeeld Sinterklaas. Met deze gave racevliegtuig heeft jouw kind uren speelplezier, want je kind moet het vliegtuig eerst namelijk zelf bouwen. Vervolgens kan hij deze vliegtuig besturen als een echte piloot!

Playmobil voetbalstadion
Is jouw kind een echte voetbalfan? Dan kan de Playmobil voetbalstadion zeker niet ontbreken aan zijn voetbal speelgoed! De Playmobil voetbalstadion is super handig, want je kan het overal mee naartoe nemen! Verder kun je er echte wedstrijden mee houden, want de verschillende poppetjes kun je besturen met een functie. Ook kan de mobiel gebruikt bij de Playmobil voetbalstadion!

Waar koop ik deze spelletjes

Wij hopen dat je door middel van deze blog het ideale sinterklaas-, kerst-, of verjaardagscadeautje hebt gevonden voor je kind! Alle boven benoemde speelgoed kun je kopen bij de Top1Toys of je kunt het bestellen op de website.