Barbies, knuffels, poppen, make-up en noem het allemaal maar op. Allemaal speelgoed die meisjes helemaal geweldig vinden! In deze blog staan onze favorieten waar elk meisje wel eens mee gespeeld moet hebben. Lees verder en ontdek meer!

Een huis wel met poppen
Is jouw dochter helemaal gek op poppen? Dan is de het grote poppenhuis van LOL echt ideaal! In dit enorme huis heb je meerdere poppen waarmee gespeeld kan worden. Ook krijg je er allemaal leuke tools bij waarmee het huis en de poppen  helemaal zelf gestyled kunnen worden! Voor meiden die houden van iets meer avontuur is er ook nog een camper variant beschikbaar!

Barbie
Geen enkel meisje kan een barbie missen in haar jeugd! Wist jij dat met barbies spelen ook bijdrage heeft aan de ontwikkeling van het kind? Het stimuleert namelijk sociale vaardigheden en het emotionele vlak. Maar daar buiten om is het gewoon leuk om met een barbie te spelen. Tegenwoordig zijn er vele verschillende soorten, dus er is keuze zat! Voor de echte prinsessen liefhebbers is er een speciale “Barbie Dreamtopia” pop. Die is gekleed in een prachtige jurk. Voor de paardenliefhebbers is er zelf een barbie met een paard erbij! En zo is er voor iedereen wel iets.

Make-up
Is jouw kind een echte make-up lover? Dan is een make-up set echt ideaal om te geven als cadeau. Je kind kan met de speelgoed variant al echte make-up skills leren. Ook stimuleer je hiermee de creatieve vaardigheden, want make-up is zeker een vorm van kunst!

Wij hopen dat jij inspiratie hebt kunnen opdoen door middel van deze blog. Ook zijn wij erg benieuwd naar wat jij van deze lijst hebt gekocht! Daarom kun je hieronder een foto inzenden met jouw kind! Wij wensen jullie alvast super veel speelplezier!